Delopreality Logo
DÔVERA * EMPATIA * ĽUDSKOSŤ * OTVORENOSŤ * PROFESIONALITA
V ponuke je 14 nehnuteľností.

Slnečný 3 izbový byt s krásnym výhľadom

Cena:
189 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Znievska
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 73 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 8
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 3532
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj útulný 3-izbový čiastočne zrekonštruovaný byt na Znievskej ulici v bytovom dome v Petržalke. Výmera bytu je 67,15 m², loggia je veľká 6 m² a pivnica má 3 m². Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa plastové okná, plávajúce podlahy, vstavané skrine poskytujúce množstvo úložného priestoru a dvere s obložkovými zárubňami. Nachádza sa na 8. poschodí z 12 a je orientovaný na východ aj na západ, vďaka čomu je krásne presvetlený. Z kuchyne a spálne poskytuje výhľad na jazero Draždiak a okolitý les, z obývačky je zas prítup do priestrannej loggie, kde možno tráviť letné večery, vychutnávať si výhľad na Rakúsko a sledovať nádherné západy slnka.
Mesačné náklady: Zálohový predpis: 163 € vrátane fondu opráv (4-členná rodina)
Bytový dom je nanovo zrekonštruovaný: zateplený, stúpačky a rozvody v celom dome (odpad, kanalizácia, prívody vody, medené plynové rúry), vstupné brány na čip, kamerový systém, dva veľké výťahy, dlažba a omietky vo vstupnej hale.
V blízkom okolí (do 5 minút pešo) sa nachádza obchod Billa, zdravotné stredisko s ďalšími obchodíkmi a kaviarňou, 2 lekárne, posilovňa, kostol, viacero reštaurácií a autobusová zastávka. Za 10 minút sa dostanete aj do viacerých škôlok a škôl, takže ide o ideálnu lokalitu pre rodiny s deťmi. Priamo pred bytovkou sa nachádza aj detské ihrisko, ale mnoho ich je aj vo vnútroblokoch a sú ľahko dostupné. Okolitá príroda ponúka skvelé možnosti na vychádzky. Športovo aktívni ľudia si nájdu veľa možností ako stráviť svoj voľný čas na hrádzi, napr. na bicykli či korčuliach.
Nerezidenčné parkovanie v okolí bytovky je bezproblémové. Poloha bytu je perspektívna aj vďaka výstavbe novej električkovej trate.

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Rathouská
Telefón:0915952068
E-mail:denisa.rathouska-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.